. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

12 november

Lämna en kommentar

Då var det måndag igen, och jag har haft en lugn helg. Fick håret färgat av Maja i fredags och det blev superfint! Mörkt med en liten hint av kastanjefärg. I lördags blev det Twilight-maraton med Hetzberg, känns toppen att ha sett dem inför morgondagen då det smäller! Haha, är lite som ett barn dagen innan julafton 😀 Läste även ut sista boken idag, perfekt med andra ord!

 

I lördags var jag även ute på en powerwalk vilket kändes toppen då jag inte gjort det på… ja, flera veckor iaf. Sen drog jag även till gymmet igår, helt underbart när det är i princip folktomt! Så, med andra ord är mina ben och rumpa lagom slut idag 😉 Men får åka till gymmet imorgon igen för har ingen tid sen innan vi åker till Oxelösund. Drar på torsdag och stannar till söndag, ska bli skoj 🙂 Just det, såg på facebook att jag vunnit min drömprodukt hos Hairiffic! Dock är det löshåret ljusare än min nuvarande hårfärg, men får bli när detta blivit ljusare 😀

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s