. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

studar och tränar

Lämna en kommentar

Då är man inne i studieträsket igen… typ. Inte fullt så mycket jobb som när man gick på gymnasiet, men ändå. Vänjer av sig ganska snabbt 😉 Det är engelska som står på schemat och det är inte helt lätt, nu i början iaf. Måste bli bekant med en massa termer osv. Men, jag håller tummarna för att jag kommer bli pro på att skriva och översätta engelska texter 😀

Ola är och tränar just nu och jag ska ta någonting att käka. Mamma och pappa är hos mormor så det lutar väldigt mycket åt att jag tar en liten promenix ner till centrumgrillen… hehe, får se vad det blir! 

Annars har Ola varit här hela veckan och vi har tränat en hel del, duktiga! Gym två gånger och pass en gång. Blev Funk som Sofie och jag testade på, var väl helt okej men kunde varit lite roligare. Men ska testa på en massa olika, lär väl hitta något som passa oss riktigt bra 🙂

Imorgon kommer Maja hem(!) vilket innebär utgång på Hallands 😀 Ska träffas hos henne lite innan för o snacka men får bege oss dit i god tid. Ska tydligen bli mycket folk… Håller tummarna för att vi kommer in! 

18.45

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s