. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

onsdag 9(!) nov

Lämna en kommentar

Prov imorgon… pirrigt! Men hoppas på det bästa. Har fem timmar på mig, hoppas det ska räcka 😉 Kära pappa har inhandlat lite förnödenheter så jag ska klara av pressen imorgon (A)

Har lite svårt att skriva på tangentbordet just nu, mina naglar måste klippas! Helt galet vad de växer snabbt :O Sägs väl att om ens naglar växer snabbt så gör även ens hår det? Jag är ett levande motbevis, det kan jag garantera!

Var på SmartEyes imorse (10 räknas som morgon för mig iaf) och gjorde en synundersökning. Mitt vänstra öga behövde annan styrka, så får inhandla ett par nya brills. Provade en del nu när jag var där med Elin och hittade tre par jag verkligen gillade. Dock kunde man inte ta hem några för prov, vad fan är det för stil liksom?! :O Sjukt kasst tycker jag… men men. Ska in på fredag med mamma så då blir det väl ett köp skulle jag tro 🙂

I måndags gick jag till banken och uppgraderade mitt Maestro till ett Visa-kort, äntligen! 😀 Visst, det kostar 250kr/år, men va fan. Kan shoppa när som på nätet nu samt att det verkligen går att betala överallt med kortet. Vet i princip ingen parkering som tar Maestro tex. 

20.25

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s