. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

job done

Lämna en kommentar

Så, då har man skickat in cv och personligt brev till Manpower, tar ju hur lång tid som helst! Men, då var det gjort iaf så kan jag fokusera lite mer på matten imorgon. Ola åkte i eftermiddags och vi har haft några riktigt mysiga dagar 🙂 Kollade på White Noise igår, helt okej skräckis. Blev rädd ett par gånger och då är den väl bra..? 

Började även titta på The Incredivles nu i eftermiddags men jag var sååå trött att jag somnade, haha! Helt sjukt, har i princip inte gjort någonting förutom en promenad på typ 50 min 😀 Men skyller på att handmassagen man fick var så skön att man somnade (A) 

Har fortfarande inte sett förra veckans Gossip Girl-avsnitt!! Inte okej 😀 Får se om det blir av imorgon, ska kanske till mormor på eftermiddagen. Ska ju även få gjort en del matte, men den här veckans uppgifter har varit mycket mer chill än förra veckan, suck säger jag bara… Så hoppas det flyter på imorgon med! 🙂

22.54

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s