. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

nattugglan

Lämna en kommentar

Såg klart Gossip Girl igår, ganska sorgligt faktiskt. Har inget annat att se nu, får vänta till september då det börjar sändas i USA igen :O Men, överlever nog 😉 I veckan var jag ju på biblioteket och passade då även på att kika lite bland deras dvd:er. Hittade en konsert med Metallica som jag lånade hem. Den används flitigt! Om inte av mig så är det av pappa, haha 😀 Blir alltid sjukt sugen att gå på konsert då man ser en på tv, inte lätt!

Blev en ganska lång dag på jobbet idag med, men kollade en film iaf (plus en massa annat). Blev en film där jag inte behövde ”riktigt” ljud till, Systrar i jeans 2. Den var precis som man tror den ska vara, inte jääättebra men inte helkass heller 🙂 Efter jobbet blev jag upphämtad av mamma och pappa för att åka och kolla plattång till mig. Min gick sönder då Maja hade den, sladden gav upp totalt och det var en himla tur att Majas hår inte brann upp! :O Så, hittade en annan som jag hoppas ska vara mycket bättre 🙂

Nej, nu ska jag gå och snooza, skön skönt! 😀

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s