. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

måndag 28 mars

Lämna en kommentar

Goder morgon! Var på jobbet mycket tidigare än vanligt idag mycket pga att man inte behövde sminka sig. Eller iaf är ögonen helt naturliga och vackra, host. Nej men gud vad det är hemskt att inte se skarpt hela tiden. Sitter här nu och blinkar tre gånger i sekunden och känner mig inte helt fräsch i fejjan… Men, det är bara den här veckan(!) (förhoppningsvis) som detta behöver pågå. Börjar få in lite rutin här nu i Alfa med var alla grejer är och det känns fint!

I lördags var det kalas för min lilla kusin som fyllde hela tio år 😀 Vi var hemma hos mormor och sammanlagt blev vi 47 pers :O Galet mycket för att vara i mormors hus. Det var dukat i två olika rum och Ola och jag satt i vardagsrummet där det var massa tända ljus, jättemysigt! Blev fläskfilé och kroketter till middag plus en massa plock till förrätt. Ingen behövde gå hungrig, det är en sak som är säker :p Efter middagen fick jag låna bilen och vi begav oss till Barsebäck. Bad Olas bror ladda hem Schindler’s list, men medan vi väntade på att den skulle bli klar råkade vi somna. Herregud, vi vaknade inte förrän vid halv två! Mindre kul kanske, men förmodligen behövligt. Det var himla skönt att ha bilen där asså… Körde sen och lämnade Ola vid stationen, kändes så himla fritt att cruisa runt där helt själv, hihi 😀

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s