. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

snowiiie thursday

Lämna en kommentar

Då var man klar med mitt andra pussel på 1500 bitar 😀 Sjukt nördigt, jag vet.. Men jag gillar det 🙂 Igår tränade jag sjukt mycket, var ute hos Pompe och sen åkte vi till mormor. Hon hade extremt varmt hemma så vi satt nästan o svettades. Pappa gick ner och sänkte värmen på pannan så det ska väl vara lite mer mänsklig värme näste gång vi kommer dit.
Nu ska jag ta och träna, duscha och sen ska mamma och jag till nova och handla lite julklappar. Om vi kommer dit vill säga, är typ snöyra/storm… Får ta och ringa henne kanske och höra om vi kan ta oss dit eller ej.
Innan jag gick och lade mig igår provade jag på Cliniques tre-stegs-krämer. Det är prover som jag haft ett bra tag, men tänkte att nu eller aldrig ska jag testa dem. Tro det eller ej men min hy känns sammetslen och himla fin 😉 haha, kanske ett tips på en julklapp… Har dock ingen aning om hur mycket de kostar, får ta och kolla upp det.

image

12.27

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s