. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

back home

Lämna en kommentar

Då var man hemma igen efter en liten tripp till mormor efter att ha lämnat pojkvännen på perrongen. Alltid lika jobbigt att vinka av honom 😦 Kommer inte träffa honom nu i helgen men ska förmodligen upp till Helsingborg då så jag har något annat att tänka på. Nu käkar jag lite Schweisernöt innan pappa sticker och handlar hamburgare till oss, jag har så himla bra matvanor (Y). Siv och barnen är ju nere hos mormor så vi var där ett tag och snackade lite, vilken moster man har asså. Helt underbar 🙂

Om fem minuter är det kanal 5 som gäller, eller ska spela in typ en kvart så att jag slipper all reklamen 😉 Det är ju Gossip Girl idag! På tal om program… skickade ett mail till Comedy Central och undrade varför de aldrig kan hålla sina programtider. Har liksom lärt mig att om jag ska spela in South Park så måste jag ställa in tiden på minst 7 min tidigare för att få med hela programmet. Vad fan är det för stil? Nä, kände bara att jag var tvungen att klaga lite på dem.

Lägger upp lite bilder här senare 😉

18.56

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s