. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

pRojektskrivande

Lämna en kommentar

Igår blev det en myskväll med Emma. Vi gjorde faktiskt allt vi hade tänkt oss! Ansiktsmask, fotbad och nagellack. Samtidigt tittade vi som sagt på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Haha! Emma kom typ inte ihåg någonting från boken så jag fick uppdatera henne lite då och då.

   

Idag har det varit brutalt tråkigt… Började skriva på min projektrapport men efter 10 min insåg jag att det här bara skulle bli värre och värre. Det är inga svårigheter att skriva alltihop med det är ju bara sååå tråkigt! Bla bla bla bla bla… fattar inte hur någon ska kunna orka läsa igenom allt det där sen. Men, det är inte mitt problem.Ler med tungan ute

Jag och mamma körde ut till Lomma i eftermiddags för att inhandla lite mat till Pompe. Efter det körde vi inom mormor för att lämna lite mat. Vi trodde att hon jobbade men nejdå. När vi kommer in på gatan ser vi henne utanför där hon skottar snö. Så söt hon är i sin kjol och nylonstrumpor. Haha, hade aldrig kunnat ha den utstyrseln utan att frysa benen av mig. Vi gick in och pratade lite och smaskade lite på persikor på burk samtidigt som vi tittade på 2 1/2 men och Halv åtta hos mig.

Nu ska jag måla på lite genomskinligt lack på naglarna och sedan får vi se om det blir film, läsning i Eclipse eller GH. Vi får se!

Fick hem ett gratisnummer av VR i brevlådan idag, beställde det via Kenzas blogg. Det har kommit ett nyare nummer nu, men bättre än ingenting, jag klagar inte! Skrattar


Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s