. therese har tangentbordet

another blog about a 21-year-old girl :)

det fina vädret håller i sig :)

2 kommentarer

Jag är verkligen sämst på att uppdatera, men men. Men gör så gott man kan…

Påsklovet blev ett bra sådant och det gick snabbt som tusan. Spenderade ett antal dagar hos stackars Ola, han var väldigt sjuk. Jag blev dock inte sjuk vilket jag är evigt tacksam för. Vi kollade på en skäckfilm en av dagarna som hette Eden Lake. Det såg sjukt äcklig ut på omslaget men den var bara allmänt sjuk. Det var dock en massa sår och skit som var extremt vidrigt. Man ville dock bara döda de jäkla ungarna, sjukt störigt! Men ja, den var väl okej, dock inte i närheten av "Barnhemmet" som är sjukt bra.

 


Jag körde från Sony Ericssons parkering till Barsebäck på söndagen (12/4) och det gick faktiskt bra, wiie! Det var tänkt att jag skulle åka hem dagen efter, men Ola frågade om jag inte ville stanna till tisdagen och jag tänkte att det kunde jag ju göra. Hade dock inte alltför mycket saker och kläder med mig, men det gick ju fint.

En dags bowling blev det också. Den här gången med Elin, Therese och Sofie. Krängde vars en hamburgare på BK på Entré efter det, mums!

Har precis varit ute med mamma och pappa på en extremt lång promenad. Det var väldigt skönt men jag hade inte riktigt rätt skor så lite smått ont i fötterna fick jag. Igår var Elin här och vi softade lite med film och fruktfondue, yummi! Vi kollade senare runt på nätet… Lunarstorm och Kamrat med andra ord. Haha! Så himla kul och kolla gamla meddelandenSkrattar
       I fredags var Ola här och det var lika mysigt som alltid. Vi käkade till "Så ska det låta" och det visade sig att han kunde en hel låt med Frank Sinatra… en aning otippat. Måste ta reda på lite mer om det assåxD Vi såg sen på Ondskan, som jag har velat se hur många gånger som helst. Fortfarande en väldigt bra film. Innan på dagen så hade jag varit på vårdcentralen och på ögonkliniken. Det såg nämligen ut som om någon hade slagt mig precis under ögat, jag var extremt svullen och det ömmade mycket. Efter att jag varit på ögonkliniken gick jag över till mamma och snyltade lite mat. Gick sedan till Spyken och gick på matten. Bob hade på torsdagen försökt övertala mig att Ola och jag skulle på en fest i Malmö på fredagen, men det sa jag blankt nej till. Det var ju bara deras polare där och jag skulle ju inte känna någon… kul! Så jag fick min vilja igenom och han kom hitÄngel Fick antibiotika för mitt öga så Ola var ju lite smått orolig… men, alltid najs med nya saker.

Annonser

Författare: theresegronvall

24-årig tjej som pluggar till civilingenjör på LTH. Film, vänner, musik, min hund och fotografi är saker jag också ägnar min tid åt :)

2 thoughts on “det fina vädret håller i sig :)

  1. Jag är lika dålig på att uppdatera mitt space. Hinner inte precis med allt nuförtiden. T_T

  2. Eller hur, inte bra asså. Men, vi jobbar på det:p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s